Zoneterapi til børn

Spædbørn

For helt små børn kan ondt i maven, eller en hård fødsel sætte sig i nervesystemet. Dette kan zoneterapi afhjælpe. Små børn er meget modtagelige for behandling og kræver kun lidt og nænsomme tryk for at få effekt. Jeg kan ligeledes instruere forældrene i hvordan de selv kan behandle hjemme. Såfremt barnet har svært ved at samarbejde kan det også have effekt at give behandlingen til forælderen mens barnet ligger der.

Forstoppelse og allergier

Jeg har rigtig god erfaring med at behandle forstoppelse og allergier. Såfremt man skal have bedst udbytte i forhold til luftvejsallergier skal man starte behandlingen om foråret for at booste systemet. Herved bliver immunforsvaret beroliget og reagerer ikke lige så kraftigt på allergier. I forhold til fødevareallergier kan det være en noget mere kompleks behandling. Jeg har dog erfaring med at efter længere tid afholdelse af specifik fødevarer og zoneterapi behandling kan man igen komme til at tåle specifikke ting igen. Dette afhænger dog af hvor længe man har haft den allergi.

Ondt i maven og spændinger

Lidt større børn kan have ondt i maven både pga ubalance i tarmen og pga bekymringer. Begge dele kan zoneterapi afhjælpe. Såfremt man har en diagnose ADHD, ADD, tourettes eller andet kan zoneterapi hjælpe med at berolige nervesystemet så barnet bedre kan håndtere hverdagen. En del børn kan også lide af hovedpine fordi de sidder dårligt med tablet, dette kan give nakkespændinger og lyset fra skærmen kan også genere øjnene. Begge symptomer kan zoneterapi lette på.

Følg mig på Instagram