Zoneterapi til børn

Spædbørn & efterfødsel.

For helt små børn kan ondt i maven, eller en hård fødsel sætte sig i nervesystemet. Dette kan zoneterapi afhjælpe. Små børn er meget modtagelige for behandling og kræver kun lidt og nænsomme tryk for at få effekt. Jeg kan ligeledes instruere JER som forældre, i hvordan I selv kan behandle hjemme. Jeg har for nyligt været på et meget givende kursus hos Christina Soriano på Vesterbro klinik 9.

Her lærte jeg en masse gode fif til hvordan man kan være kreativ i forhold til behandling af både nyfødte og lidt større børn. Derfor bliver VI i fælleskab enige om hvad der føles bedst som dig som forældre. Det er DIG, der kender dit barn bedst, og jeg lytter til både dig og barnets grænser. Det kan ligeledes være gavnligt med en MOR-BARN behandling, dette indebærer at enten mor først får behandling og dernæst barnet. Her vil barnet evt ligge ovenpå forældren imens. Mor og barn har været i symbiose i de 9 måneder barnet har ligget i maven, og er det fortsat efter fødslen. Derfor kan begge blive påvirket af hinandens nervesystemer, og det kan derfor smitte positivt, hvis begge finder ro samtidig. Du er mere end velkommen til at kontakte mig, for at høre mere omkring dette.

Forstoppelse og allergier

Jeg har rigtig god erfaring med at behandle forstoppelse. Ofte er behandlingen i det offentlige system at give børnene movicol. Jeg bakker helt op omkring medicin, qua min baggrund indenfor sygeplejen. Det er dog min erfaring at movicol kan give en masse andre gener som feks. mavekneb, smerter mv. Jeg har selv erfaring med at behandle forstoppede børn, som har haft utrolig god effekt af et forløb med zoneterapi, hvor det hele har “rettet” sig igen.

Luftvejsallergi:

Såfremt man skal have bedst udbytte i forhold til luftvejsallergier skal man starte behandlingen om foråret for at booste systemet. Herved bliver immunforsvaret beroliget og reagerer ikke lige så kraftigt på allergier. I forhold til fødevareallergier kan det være en noget mere kompleks behandling. Jeg har dog erfaring med; at efter længere tid afholdelse af specifik fødevarer og zoneterapi behandling kan man igen komme til at tåle specifikke ting igen. Dette afhænger dog af hvor længe man har haft den allergi.

Ondt i maven og spændinger

Lidt større børn kan have ondt i maven både pga ubalance i tarmen og pga bekymringer. Begge dele kan zoneterapi afhjælpe. Såfremt man har en diagnose ADHD, ADD, tourettes eller andet kan zoneterapi hjælpe med at berolige nervesystemet, så barnet bedre kan håndtere hverdagen. En del børn kan også lide af hovedpine, fordi de sidder dårligt med tablet, dette kan give nakkespændinger og lyset fra skærmen kan også genere øjnene. Begge symptomer kan zoneterapi lette på.

Følg mig på Instagram