Holistisk tilgang

Sygepleje

Min baggrund er indenfor sygeplejen. På trods af dette, har jeg altid været tiltrukket af alternativ tilgang. Jeg er selv vokset op med en masse gamle husmorråd. Nogle af dem var gode og andre; lærte jeg igennem sygepleje uddannelsen; at der intet sandt var i. Et eksempel er træk – jeg fik altid at vide som barn: sad man i træk, blev man syg. Jeg lærte på sygeplejerske uddannelsen, at det krævede tilstedeværelse af bakterier/virus, før der kunne opstå sygdommen. Altså, tingene er ikke er sort/hvid, man kan godt blive syg af træk, men ikke pga. trækket selv, men nærmere pga. en virus der “sætter” sig fast – så at sige.

Medicin

Jeg er stor tilhænger af medicin, og mener dette klart er en nødvendighed. Antibiotika, vacciner og kræftmedicin er uundværlige til at behandle sygdomme. Ligeledes kan det være en nødvendighed med medicin mod psykiske ubalancer i kroppen, i nogle tilfælde mindst lige så vigtigt som den mod fysisk sygdom. Hjernen er en kompleks størrelse, også den kan have behov for hjælp i perioder, hvor den har været for presset.

Symptombehandling

Den store udfordring er at der ofte bliver symptombehandlet. Dvs du har ondt i hovedet – du får udskrevet panodil eller lignende mod dette. Min erfaring er at kroppen er kompleks, og der er en grund til denne hovedpine opstår. Derfor er der også flere løsningsmuligheder til at behandle den: Jeg forsøger at finde den bagvedliggende årsag til symptomerne.

Faktorer

Det kan være både mentalt, fysisk eller ydre faktorer, der ligger til grund for dette. Ligeledes er vi hele mennesker – har vi et problem et sted, kan det påvirke et andet. Jeg ser det hele menneske: åndeligt, fysisk, psykisk og socialt. Jeg mener ikke, man kan behandle det ene uden det andet. Det vil du hurtigt opdage efter en behandling hos mig. Jeg ser frem til at møde dig på briksen og hjælpe dig med dit specifikke problem.

Følg mig på Instagram